Keuken & interieur wrap

Keukenwrapping Friesland

Wil jij je keuken voorzien van een grondige update of is je meubel nog in goeie staat? Laat het dan wrappen! Waar het wrappen van keukens en interieur steeds populairder wordt heeft Wrappers al jaren ervaring in het omtoveren van keukens en meubels. Dus ben je uitgekeken op die saaie keuken of is de stijl van de vorige eigenaar niet die van jou? Wij hebben een groot assortiment aan interieurfolies die stoot en kras vast zijn. Van effen kleuren in mat en glans, naar folies met voelbare houtnerf, leer, marmer of als het je niet te gek kan zelfs glitter! We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en maken graag een offerte op maat.

Wrap diensten
Offerte aanvragen

diensten

Keukens
Aanrechtblad
Interieur
Tafels
Kasten & Dressoirs
Deuren & Kozijnen

InterieurfolieOnze ervaring is zeer positief op het gebied van service, contact en afwerking. Harde werkers die een fantastisch resultaat hebben opgeleverd. De keuken ziet er weer als nieuw uit. Zeker een aanrader.

Workum
G. Folkerts

Wij hebben door Wrappers onze keuken laten wrappen …. Ik was eerst erg  sceptisch, maar als ik het resultaat zie …. Fantastisch … Wij hadden een keuken hoogglans wit, en nu mat zwart met hout. Echt een compleet nieuwe keuken lijkt het wel en dat met een minimale investering … echt een aanrader!

Harlingen
Nico

De wrapservice van Wrappers is super: Het wrappen van de keuken duurde veel minder lang dan we gedacht hadden doordat ze al veel op maat hadden gemaakt in de werkplaats. Bijna alle fronten konden gewoon blijven zitten en zijn ter plaatse voorzien van hun nieuwe look. Van donkergrijs (mat) is de keuken nu omgetoverd tot een zwarte houtlook. Dat hebben we gedaan omdat het donkergrijs erg gevoelig was voor vingerafdrukken. Met de nieuwe wrap is dat veel minder goed zichtbaar en als bonus ziet de keuken er ook nog eens veel mooier uit! We zijn erg tevreden met de wrap zelf en de montage ervan en kunnen het iedereen aanraden om op deze wijze je keuken een metamorfose te geven!

MKKM.frl
Lisette Folkertsma

Eind 2021 hebben wij onze keukendeurtjes laten wrappen. De keuken was ondanks dat die 8 jaar oud was nog in goede staat, echter vonden wij de kleur niet meer bij de rest van het interieur passen. Zodoende hebben wij naar de mogelijkheden gekeken om de frontjes van de deuren te laten wrappen, waarbij de grepen volledig zwart zijn gepoedercoat. Voor het zicht hebben wij nu een volledig nieuwe keuken, waar wij een jaar later nog steeds erg blij van worden!

Bart Ebink

Keuken wrappen

Geef je oude keuken een tweede kans! Door je keuken te wrappen hoef je niet te slopen en bespaar je veel geld. De mogelijkheden met de nieuwste folies voor keukens wrappen zijn enorm. De folies hebben de echte look van bijvoorbeeld hout, leer of marmer en hebben ook het echte reliëf van leer of hout. Dus de “feeling” is echt! De keukens kunne we volledig inpakken in deze folies, zelf keukenbladen. Voor elke keuken komen wij graag eerst langs om alles door te nemen op locatie, we doen regelmatig een proefplaatsing om de klant goed te kunnen adviseren of de gewenste kleur de juiste is.

Offerte aanvragen

Aanrechtblad wrappen

Wist je dat je ook je aanrechtblad kunt laten wrappen? De mogelijkheden zijn enorm met de huidige interieurfolies. Er zijn zoveel keuzen qua uitstraling, je kan je creatieve geest lost laten gaan. Je aanrechtblad en wand een volledig nieuwe uitstraling geven in beton, natuursteen of marmer look? Heel veel is mogelijk! Wij adviseren graag over de mogelijkheden, bel ons snel of vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

interieur wrappen

Kasten, dressoirs, tv meubels, deuren of wanden. De mogelijkheden om je interieur een volledige nieuwe uitstraling te geven zijn ernorm! Tegen een fractie van een  nieuwprijs kan je een volledig nieuwe look creëren in je huis of bedrijfspand. Trapleuningen, kozijnen of vensterbanken behoren ook tot de mogelijkheid.

Offerte aanvragen

Tafels wrappen

Tafels worden voor uiteenlopende doeleinden vaak intensief gebruikt. Slijtage van tafels is dan ook onvermijdelijk. Dat terwijl het renoveren van versleten tafels vaak niet de moeite waard is in kosten en tijd. De oplossing ligt in het wrappen van tafels. Met speciale tafelfolie maak je oude tafels optisch als nieuw. De mogelijkheden met folie zijn groot. Denk aan mooi houtdecor, stenen optiek of structuurfolie.

Offerte aanvragen

Kasten en dressoirs wrappen

Maak je oude kasten zo goed als nieuw met zelfklevende interieurfolie. Kasten worden optisch met een compleet nieuw karakter voorzien, tegen een fractie van een nieuwprijs. Ook wrappen wij dressoirs en ladekasten. Stem oude meubelen af op nieuw aangeschafte met zelfklevende interieurfolie.

Offerte aanvragen

Deuren en kozijnen wrappen

Maak het interieur helemaal af met een mooie eye-catcher. Aan de deur wordt niet vaak gedacht bij het aankleden van het interieur. Ook deuren voorzien wij van mooie folie met alle mogelijke looks die er zijn. Ook nemen we indien gewenst de kozijnen mee die bij de deur behoren.

Offerte aanvragen

Laat ook je Keuken wrappen

Geïnteresseerd in de mogelijkheden en diensten om je keuken of onderdelen van je interieur te laten wrappen? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak of advies gesprek.

Keuken en interieur

Er zijn veel variaties mogelijk die de keuken een compleet nieuwe look geven

Keukenkasten

Er zijn veel variaties mogelijk die de keuken een compleet nieuwe look geven

Keukenbladen

Er zijn veel variaties mogelijk die de keuken een compleet nieuwe look geven

Contact

Ben je geïnteresseerd in onze mogelijkheden en diensten? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak of advies gesprek. We staan je graag te woord.