MACGLIDE anitfouling FOLIE

Het revolutionair alternatief voor antifouling

Nooit meer antifouling onder boten! Binnen Wrappers introduceren wij de nieuwe Macglide folie. Binnen Nederland zijn wij bij Wrappers  door Mactac en Avery aangewezen om de folie te leveren en ook aan te brengen. Uniek! Het is een revolutionair en duurzaam alternatief voor antifouling dat wij met zorg aanbrengen. 

offerte aanvragen

 antifouling wrap folie

Maar wat is MacGlide en wat is er zo speciaal aan deze antifouling wrap folie? Wij leggen het je graag uit in op onze website of bekijk onderstaande video. 

Wat maakt MacGlide folie uniek als alternatief voor antifouling?

MacGlide folie is de nieuwste innovatie op het gebied van bootbescherming. Deze geavanceerde folie biedt een revolutionaire toepassing om de onderkant van boten te beschermen tegen aangroei en fouling. Met zijn unieke eigenschappen en voordelen heeft MacGlide folie de zeilwereld veroverd.

Offerte aanvragen

De voordelen van MacGlide folie uitgelicht

Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van dit opmerkelijke product:

Langdurige bescherming tegen aangroei en fouling
MacGlide folie is speciaal ontworpen om een langdurige bescherming te bieden tegen aangroei en fouling. Dankzij de gladde en niet-poreuze oppervlaktestructuur hechten organismen zich niet aan de folie. Hierdoor blijft de boot langer schoon en glad, zonder dat regelmatige schoonmaakbeurten nodig zijn!

Verminderde weerstand en verbeterde prestaties
De MacGlide folie heeft een ultra glad oppervlak. Dit resulteert in verminderde weerstand in het water. Het leidt ook tot verbeterde prestaties en brandstofbesparing. Bovendien zorgt de folie voor een soepelere vaart en minder trillingen, wat het comfort aan boord verhoogt.

Eenvoudige onderhoud met MacGlide
Het aanbrengen van MacGlide folie vereist een aantal professionele stappen. De folie wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd door de specialisten van Wrappers. Het onderhoud is minimaal, omdat de folie bestand is tegen schurende reinigingsmiddelen. Een spoeling met water is meestal voldoende om het schoon te houden.

Duurzaam en bestand tegen beschadigingen
MacGlide folie is duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden en belastingen. Het is bestand tegen UV-straling, zoutwater, olie en brandstofspatten. Het kan zelfs kleine krassen en schaafplekken weerstaan. Dit zorgt voor een langdurige bescherming van de boot en vermindert de noodzaak van regelmatige reparaties of vervangingen.

Breed toepassingsgebied: voor elk type boot
MacGlide folie kan worden toegepast op verschillende soorten boten, waaronder zeilboten, motorboten en jachten. Het kan worden aangebracht op zowel aluminium als polyester rompen en is geschikt voor zout- en zoetwater. MacGlide folie kan de prestaties van de boot verbeteren en de onderhoudskosten verminderen.

Waarom kiezen voor MacGlide antifouling wrap folie?

Al met al biedt MacGlide antifouling wrap folie een innovatieve en effectieve manier om boten te beschermen tegen aangroei en fouling. Met zijn duurzaamheid, verbeterde prestaties en eenvoudig onderhoud is het een product dat in de toekomst veel gebruikt zal worden.

Bij Wrappers zijn we klaar voor aanvragen en projecten met MacGlide. We hebben inmiddels een compleet team met professionals die de folie mogen aanbrengen.

Voor meer informatie, neem contact op via info@wrappers.nl of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Contact

Ben je na het bezoek aan onze website geïnteresseerd in onze mogelijkheden en diensten? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak of advies gesprek. We staan je graag te woord.