Bootwrap

Niet spuiten maar wrappen

Wil je ook je boot laten wrappen? Wrappers geeft jou de mogelijkheid om je boot een unieke uitstraling te geven! Voor een striping, logo, naam of color change. Wrappers heeft jaren lange ervaring met het wrappen van boten. Behalve een nieuwe uitstraling te geven biedt het ook een beschermende functie. De hoogwaardig zelfklevend vinyl die wij gebruiken voorkomt de verkleuring en aanslag. En ben je de wrap na een tijdje zat of wil je een andere kleur? Dan wrappen wij hem gewoon opnieuw .

Van ontwerp tot realisatie

Laat je boot wrappen in een andere kleur

Boot wrappen is dé trend van het moment en bij Signpost zijn we hierin jouw ideale partner. Of je nu droomt van een nieuw jasje voor je zeiljacht, motorjacht, of sloep, wij hebben de expertise in huis om jouw boot te transformeren. Van subtiele beletteringen tot een volledige make-over met de meest opvallende designs, ons team zorgt ervoor dat jouw vaartuig niet alleen opvalt, maar ook beschermd wordt tegen de tand des tijds.

Waarom kiezen voor boot wrappen

Boot wrappen is zoveel meer dan alleen het verfraaien van je boot. Het is een slimme keuze om je boot te beschermen en tegelijkertijd de levensduur te verlengen. Onze hoogwaardige wrapfolies bieden bescherming tegen UV-straling, zoutwater en slijtage, terwijl je boot er fantastisch uitziet. Of je nu kiest voor een matte of glanzende afwerking, met onze eindeloze opties voor belettering, striping en full-colour prints maak je van jouw boot een uniek kunstwerk op het water.

Onze boot wrapdiensten

Ontdek onze uitgebreide boot wrapdiensten, variërend van het veranderen van de kleur, het toevoegen van boot striping, het ontwerpen van een uniek design tot het aanbrengen van antifouling folie voor langdurige bescherming. Met onze expertise en hoogwaardige materialen geven we jouw boot de perfecte uitstraling.

Custom design boot wrap

Antifouling wrap

Boot striping

Elke boot moet onderhouden worden en vaak zie je naar verloop van tijd dat biezen op bestaande zeilboten verouderen of beschadigen. Binnen wrappers hebben we ruime ervaring om de biezen te vervangen en opnieuw te plaatesn. We komen langs op locatie en nemen dit door qua kleur en afmeting en brengen dit na goedkeuring weer keurig aan op de boot. Dan nemen we vaak ook even de bootnamen mee, wel zo gemakkelijk.

Color Change

Een opkomende trend is om je boot een nieuwe hippe kleur te even. Vaak is een boot wit of wordt de boot in een glanzende kleur gespoten. Maar de mogelijkheden met wrapfolies zijn enorm. Wat te denken van een opvallende kleur die ook nog eens mat of zijdeglans is afgewerkt. Wil je echt uniek zijn op het water, wij hebben de oplossing en laat je boot door ons wrappen.

Antifouling wrap

Nooit meer antifouling onder boten! Binnen Wrappers introduceren wij de nieuwe Macglide folie. Binnen Nederland zijn wij bij Wrappers  door Mactac en Avery aangewezen om de folie te leveren en ook aan te brengen. Uniek! Het is een revolutionair en duurzaam alternatief voor antifouling dat wij met zorg aanbrengen. 

Custom design boot wrap

Een boot echt laten opvallen om deze in een eigen design te wrappen? Wij kunnen dit compleet verzorgen van ontwerp tot de realisatie. We werken samen met de klant het complete ontwerp uit en printen dit vervolgens op onze printers. Een eigen ontwerp aanleveren mag natuurlijk ook. Dit ontwerp printen we vervolgens en wrappen wij op de boot. Vaak wrappen we tot de waterlijn en sealen we de onderzijde en de voorzijde zodat alles netjes blijft.

Een persoonlijke aanpak

Waar vakmanschap en creativiteit samenkomen

Bij Wrappers.nl geloven we dat elke boot uniek is en een persoonlijke aanpak verdient. Heb je al een ontwerp in gedachten of wil je samen met ons creatieve team aan de slag? Wij staan voor je klaar met advies, expertise en de allerbeste materialen. Ons doel? Jouw boot wrappen tot een eyecatcher die jouw persoonlijke stijl of merkidentiteit weerspiegelt, met een afwerking die even duurzaam als indrukwekkend is.

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om jouw boot de uitstraling te geven die hij verdient? Bij Wrappers.nl maken we van jouw boot een blikvanger die niet alleen de show steelt maar ook langer meegaat. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en laat je inspireren door de mogelijkheden. Jouw droomboot is slechts een wrap verwijderd van realiteit.

Bekijk het resultaat

Luxe aluminium sloep gewrapt

De antwoorden

Veelgestelde vragen over boot wrappen

Op zoek naar antwoorden op je vragen over boot wrappen? Je bent op de juiste plek! We hebben hier de meest gestelde vragen verzameld om je te helpen begrijpen waarom boot wrappen de perfecte keuze kan zijn voor jouw vaartuig.

Boot wrappen biedt een wereld aan mogelijkheden die verder gaan dan traditioneel schilderen of spuiten. Het is niet alleen een snelle en kosteneffectieve manier om je boot een nieuwe look te geven, maar ook ideaal voor tijdelijke evenementen of als dynamische reclame. Bovendien beschermt de wrap je boot en kan bij verkoop eenvoudig verwijderd worden, waardoor je vaartuig terugkeert naar zijn originele staat. 

Absoluut! Of je nu eigenaar bent van een kunststof speedboot, een polyester zeiljacht of een klassieke houten sloep, onze wraptechnieken zijn toepasbaar op vrijwel elk oppervlak. Wij transformeren elke boot met een op maat gemaakt ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en stijl.

Onze hoogwaardige wrapfolies zijn ontworpen met het oog op gemak en duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen UV-stralen en hebben een vuilafstotende toplaag, waardoor ze hun kleur behouden zonder de noodzaak voor jaarlijks in de was zetten. Een simpele spoeling met water is vaak al voldoende om je boot er weer als nieuw uit te laten zien.

De levensduur van een boot wrap hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de folie en de blootstelling aan de elementen. Over het algemeen kun je verwachten dat een kwalitatief hoogwaardige wrap zo'n 5 tot 7 jaar meegaat, waardoor het een uitstekende investering is voor zowel korte als lange termijn.

Jazeker! Wij moedigen persoonlijke expressie aan en werken graag jouw eigen ontwerp uit tot een realistische wrap voor je boot. Of je nu een specifieke kleur, patroon, of een volledig uniek thema in gedachten hebt, ons team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen op het water.

Beoordelingen

Klanten aan het woord

Ontdek wat onze klanten zeggen: echte ervaringen en eerlijke meningen.

Werk waar we trots op zijn

Bekijk enkele van onze recente projecten

Laat je inspireren door onze portfolio van recente projecten, waar vakmanschap en creativiteit samen komen.