bootwrap

Bootwrapping Friesland

Wil je ook je boot laten wrappen? Wrappers geeft jou de mogelijkheid om je boot een unieke uitstraling te geven! Voor een striping, logo, naam of color change. Wrappers heeft jaren lange ervaring met het wrappen van boten. Behalve een nieuwe uitstraling te geven biedt het ook een beschermende functie. De hoogwaardig zelfklevend vinyl die wij gebruiken voorkomt de verkleuring en aanslag. En ben je de wrap na een tijdje zat of wil je een andere kleur? Dan wrappen wij hem gewoon opnieuw .

Wrap diensten
Offerte aanvragen

diensten

Color Change
Striping
Custom Design
Antifouling wrap

Onze sloep is vakkundig voorzien van mooie bootletters en een strakke wrap! We zijn erg blij met het resultaat.

G.Wieringa
Bolsward

Wij hebben nu diverse Speedster 653 aluminium sloepen laten wrappen, en zijn erg tevreden over het resultaat. De afwerking is hoog en we kregen altijd goede adviezen omtrent de keuzes die wij maakten. Erg plezierig samenwerken.

ZWF Yachts
P. Wiersma

Color change

Een opkomende trend is om je boot een nieuwe hippe kleur te even. Vaak is een boot wit of wordt de boot in een glanzende kleur gespoten. Maar de mogelijkheden met wrapfolies zijn enorm. Wat te denken van een opvallende kleur die ook nog eens mat of zijdeglans is afgewerkt. Wil je echt uniek zijn op het water, wij hebben de oplossing en laat je boot door ons wrappen.

Offerte aanvragen

Boot Striping

Elke boot moet onderhouden worden en vaak zie je naar verloop van tijd dat biezen op bestaande zeilboten verouderen of beschadigen. Binnen wrappers hebben we ruime ervaring om de biezen te vervangen en opnieuw te plaatesn. We komen langs op locatie en nemen dit door qua kleur en afmeting en brengen dit na goedkeuring weer keurig aan op de boot. Dan nemen we vaak ook even de bootnamen mee, wel zo gemakkelijk.

Offerte aanvragen

Custom design bootwrap

Een boot echt laten opvallen om deze in een eigen design te wrappen? Wij kunnen dit compleet verzorgen van ontwerp tot de realisatie. We werken samen met de klant het complete ontwerp uit en printen dit vervolgens op onze printers. Een eigen ontwerp aanleveren mag natuurlijk ook. Dit ontwerp printen we vervolgens en wrappen wij op de boot. Vaak wrappen we tot de waterlijn en sealen we de onderzijde en de voorzijde zodat alles netjes blijft.

Offerte aanvragen

Laat ook je Boot wrappen

Geïnteresseerd in de mogelijkheden en diensten met betrekknig tot een bootwrap? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak of advies gesprek.

Color change

De trend is om je boot een nieuwe hippe kleur te geven. De mogelijkheden met folies zijn enorm.

Biezen

Is de boot toe aan nieuwe bootletters of het vervangen / vernieuwen van biezen?

Custom design

Wij verzorgen het ontwerp en de realisatie. Maar ook jouw eigen ontwerp is mogelijk.

Contact

Ben je geïnteresseerd in onze mogelijkheden en diensten? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak of advies gesprek. We staan je graag te woord.