ramen blinderen

Warmte werend en meer privacy

Door je ramen van je personenauto, bestelbus, huis of gebouw te laten tinten of blinderen geeft je het een luxe uitstraling en werkt het warmte werend. Daarnaast creëert het privacy (anti-inbraak) doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Om optimaal kwaliteit te kunnen garanderen, zijn onze monteurs gecertificeerd en werken wij uitsluitend met folies van hoogwaardige kwaliteit.

Een voordelige oplossing

Voor een luxe uitstraling en meer privacy

Het blinderen van autoramen biedt niet alleen een esthetische upgrade aan je voertuig, maar levert ook praktische voordelen zoals verbeterde privacy en bescherming. Door het aanbrengen van speciaal ontwikkelde folie op de ramen van je auto, creëer je een barrière die nieuwsgierige blikken buiten houdt en de inzittenden beschermt tegen UV-straling. Dit proces kan de interne temperatuur van je auto verlagen, waardoor het comfort voor de inzittenden tijdens warme dagen aanzienlijk verbetert. Bovendien draagt het bij aan de veiligheid door het verminderen van schittering en het versterken van het glas, wat helpt om de ramen bij een ongeval intact te houden.

Zonwerende Folies: verbeter het comfort van je woning of kantoor

Zonwerende folies zijn een waardevolle toevoeging voor zowel woningen als kantoren, waar ze het binnenklimaat optimaliseren en het comfort verhogen. Deze folies zijn speciaal ontworpen om een groot deel van het zonlicht en UV-straling buiten te houden, waardoor de binnentemperatuur aangenaam blijft, zelfs op warme dagen. Dit resulteert niet alleen in een comfortabelere leef- of werkomgeving, maar beschermt ook meubels en interieur tegen schade door blootstelling aan de zon. 

Ontdek de mogelijkheden voor het blinderen

Verbeter je privacy en comfort met onze raamblinderingsdiensten, inclusief ramen tinten, dot matrix oplossingen en zonwerende folies, voor een stijlvolle bescherming tegen inkijk en zonlicht.

Blinderen / ramen tinten

Het tinten / blinderen van je ramen heeft diverse voordelen. Naast de privacy (anti-inbraak) in je auto werkt het warmte werend en geeft het natuurlijk een luxere uitstraling. Ramen kunnen we met verschillende gradaties tinten, met 5 tot 70% lichtdoorlatendheid. Hoe lager het percentage hoe minder licht de folie door laat. Wij werken uitsluitend met ons eigen en hoogwaardige kwaliteit folies.

Dot matrix

Wat is de Dot matrix? De Dot Matrix is een zwart gestippelde rand rondom het vaste ruit. Deze zwarte puntjes zorgen voor een mooier verloop tussen het glas en de zwarte rand van het ruit. Door het tinten van de ramen onstaat daar een witte / zilver kleurige luchtrand. Wrappers gebruikt een Dot Matrix technologie om deze rand na genoeg weg te werken. En het lijkst als of de auto getint uit de fabriek is gerold.

Zonwerende folies

In het voorjaar en de zomer zorgen zonlicht en UV-straling ervoor dat de ruimtes in uw huis, school, of bedrijfspand snel opwarmen. Dit komt doordat enkel en dubbel glas het opwarmende effect van de zon nauwelijks tegen kunnen gaan. HR, HR+, HR++ en zelfs HR+++ ramen bieden na enkele warme dagen onvoldoende weerstand tegen de hitte. Bij Wrappers hebben wij een assortiment van hoogwaardige folies die warmte werend werken zowel voor interieur als exterieur. De exterieur folie wordt aan de buitenkant van het raam geplakt en onderscheidt zich van de interieur raamfolie door een hogere kwaliteit. Deze folie kan dan ook het beste gebruikt wroden als isolerende raamfolie.
Enkele recente voorbeelden

Verhoogt privacy en vermindert warmte

De antwoorden

Veelgestelde vragen bij blinderen

Op zoek naar antwoorden op je vragen over blinderen van autoramen? Je bent op de juiste plek! We hebben hier de meest gestelde vragen verzameld. Staat je vraag er niet tussen, stel hem dan via Whatsapp of contact.

Blinderen biedt privacy, UV-bescherming, warmtereductie, en verhoogt de veiligheid en uitstraling van je auto.

Ja, maar er zijn wettelijke limieten aan de donkerte van de tint om zichtbaarheid en veiligheid te garanderen. Bij Wrappers weten we hier alles 

Het proces kan variëren afhankelijk van het aantal ramen en het type voertuig, maar gemiddeld neemt het enkele uren in beslag.
Hoogwaardige raamfolie kan 5 tot 10 jaar meegaan, afhankelijk van de kwaliteit van de folie en de blootstelling aan elementen.
Ja, folie kan verwijderd worden, maar voor het beste resultaat en om schade te voorkomen, adviseren we dit over te laten aan professionals.

Ja, zonwerende folie kan de binnentemperatuur van je auto significant verlagen door zonnestraling en warmte te blokkeren.

Zonwerende folie is ontworpen om licht en warmte te filteren zonder het zicht van binnen naar buiten significant te beperken, zelfs bij hogere tintniveaus.

Beoordelingen

Klanten aan het woord

Ontdek wat onze klanten zeggen: echte ervaringen en eerlijke meningen.

Werk waar we trots op zijn

Bekijk enkele van onze recente projecten

Laat je inspireren door onze portfolio van recente projecten, waar vakmanschap en creativiteit samen komen.