Blinderen

Door je ramen van je personenauto, bestelbus, huis of gebouw te laten tinten of blinderen geeft je het een luxe uitstraling en werkt het warmte werend. Daarnaast creëert het privacy (antie-inbraak) doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Om optimaal kwaliteit te kunnen garanderen, zijn onze monteurs gecertificeerd en werken wij uitsluitend met folies van hoogwaardige kwaliteit.

offerte aanvragen

diensten

Blinderen / Ramen tinten
Dot Matrix
Zonwerende folies

Onze GroundHop XL promo auto laten wrappen in een super gave / unieke wrap. Vakwerk ✅

GroundhopXl
Robbin Elzinga

Bij wrappers denken ze om de details en maken ze de juiste afspraken!

E. Hauser
Jaguar F-type – SWF Gun metal

Blinderen / Ramen tinten

Het tinten / blinderen van je ramen heeft diverse voordelen. Naast de privacy (anti-inbraak) in je auto werkt het warmte werend en geeft het natuurlijk een luxere uitstraling. Ramen kunnen we met verschillende gradaties tinten, met 5 tot 70% lichtdoorlatendheid. Hoe lager het percentage hoe minder licht de folie door laat. Wij werken uitsluitend met ons eigen en hoogwaardige kwaliteit folies.

Offerte aanvragen

Dot Matrix

Wat is de Dot matrix? De Dot Matrix is een zwart gestippelde rand rondom het vaste ruit. Deze zwarte puntjes zorgen voor een mooier verloop tussen het glas en de zwarte rand van het ruit. Door het tinten van de ramen onstaat daar een witte / zilver kleurige luchtrand. Wrappers gebruikt een Dot Matrix technologie om deze rand na genoeg weg te werken. En het lijkst als of de auto getint uit de fabriek is gerold.

Offerte aanvragen

Zonwerende folies

In het voorjaar en de zomer zorgen zonlicht en UV-straling ervoor dat de ruimtes in uw huis, school, of bedrijfspand snel opwarmen. Dit komt doordat enkel en dubbel glas het opwarmende effect van de zon nauwelijks tegen kunnen gaan. HR, HR+, HR++ en zelfs HR+++ ramen bieden na enkele warme dagen onvoldoende weerstand tegen de hitte. Bij Wrappers hebben wij een assortiment van hoogwaardige folies die warmte werend werken zowel voor interieur als exterieur. De exterieur folie wordt aan de buitenkant van het raam geplakt en onderscheidt zich van de interieur raamfolie door een hogere kwaliteit. Deze folie kan dan ook het beste gebruikt wroden als isolerende raamfolie.

Offerte aanvragen

Contact

Ben je na het bezoek aan onze website geïnteresseerd in onze mogelijkheden en diensten? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak of advies gesprek. We staan je graag te woord.